{"title":"גליצרין צמחי","description":"","products":[{"product_id":"glycerine-vegetale-1kg-biomus","title":"גליצרין צמחי 1 ק\"ג BIOMUS","description":"\u003cp style=\"text-align: center;\"\u003e \u003cstrong\u003e תיאור \u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e \u003cbr\u003e \u003cspan style=\"text-decoration: underline;\"\u003e גליצרין צמחי 1 ק\"ג BIOMUS \u003c\/span\u003e \u003cbr\u003e \u003cbr\u003e גליצרין צמחי טוב מינימום 99.5% \u003cbr\u003e נוסחה כימית: C3H8O3 \u003cbr\u003e \u003cbr\u003e \u003cstrong\u003e יישום \u003cbr\u003e \u003c\/strong\u003e גליצרין הוא ממס טוב לשומנים ולליפידים אחרים, ולכן הוא משמש בייצור קרמים, שפתונים ומוצרי קוסמטיקה אחרים. זהו חומר גלם חשוב לסינתזה של תרכובות כימיות רבות, כולל סוגים מסוימים של סבון. מלבד יכולתו לאחד מרכיבים של מוצרי קוסמטיקה, יש לו גם תכונות לחות. \u003c\/p\u003e \u003cp style=\"text-align: center;\"\u003e בתעשיות התרופות, המזון והעור, גליצרין משמש בייצור צבעים, נוזלי בלמים וקירור. גליצרין מושלם להזנת בעלי חיים. \u003cbr\u003e \u003cbr\u003e \u003cstrong\u003e תנאי אחסון מומלצים \u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e לשמור במקום יבש, חשוך וקר. להשתמש לפי ההוראות. להרחיק מהישג ידם של ילדים. \u003c\/p\u003e","brand":"BIOMUS SP. Z O. O.","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":43576703320287,"sku":"5902409411102","price":8.04,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0664\/4793\/3663\/products\/65394.jpg?v=1663184973"},{"product_id":"glycerine-vegetale-500g-biomus","title":"גליצרין צמחי 500g BIOMUS","description":"\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eגליצרין צמחי. טהור פרמצבטי מינימום 99.5% 500 גרם BIOMUS\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eמידע טכני על ריאגנטים כימיים:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eנוסחה כימית: C3H8O3\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eמספר CAS: 56-81-5\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eמספר EC: 200-289-5\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eשמות נרדפים: גליצרול, גליצרין לטיני, פרופאנטריול\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eטוהר: מינימום 99.5% Ph. Eur.\/USP\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eאיכות: טהור פרמצבטי\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eמשקל נטו: 500 גרם\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp\u003e\u003cspan\u003e\u003cstrong\u003eדוגמאות לשימושים מקצועיים בענפים שונים:\u003c\/strong\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתרופות ורפואה\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי פרמצבטי משמש לעיתים קרובות כמרכיב בייצור תרופות, משחות, קרמים, תוספי תזונה ומוצרים פרמצבטיים אחרים.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eקוסמטיקה\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי משמש גם לעיתים קרובות בייצור מוצרי קוסמטיקה כגון קרמי טיפוח לעור, בלמי גוף, שמפו, סבונים ומוצרי טיפוח והיגיינה אישית רבים אחרים.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eמזון\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי פרמצבטי יכול לשמש כחומר מילוי, מתחלב או לחלח בייצור מוצרי מזון כגון ממתקים, מאפים, משקאות ומזון משומר.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשייה כימית\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש כמרכיב בייצור מוצרים כימיים שונים כגון חומרי ניקוי, צבעים, חומרים משמרים ועוד רבים.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשייה פרמצבטית\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש בייצור מוצרים פרמצבטיים שונים כגון ויטמינים, תוספי תזונה, תרופות מרשם ועוד רבים.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשיית הקוסמטיקה\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש בייצור מוצרי טיפוח והיגיינה אישית שונים כגון שמפו, מרככי שיער, בלמים ועוד רבים.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשיית המזון\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש לייצור מוצרי מזון שונים כגון ממתקים, מאפים, משקאות ועוד רבים.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eתנאי אחסון מומלצים:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003col\u003e\n\u003cli\u003eלאחסן במקום יבש וקריר.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eלאחסן הרחק ממקורות אור וחום.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eלאחסן בכלים אטומים היטב כדי למנוע חדירת לחות ואובדן איכות.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eלהרחיק מחומרים בעלי ריח חזק.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eלאחסן מחוץ להישג ידם של ילדים.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ol\u003e\n\u003cp\u003eיש לאחסן גליצרין צמחי פרמצבטי במקום יבש וקריר, הרחק מכל מקור אור או חום. מומלץ לאחסן אותו בכלים אטומים היטב כדי למנוע חדירת לחות ואובדן איכות המוצר. בנוסף, יש להרחיק את הגליצרין מחומרים בעלי ריח חזק ולשמור אותו מחוץ להישג ידם של ילדים. האריזה צריכה לכלול סימונים ותוויות מתאימות להתרעה מפני סיכונים ולהנחיות לטיפול במוצר במקרה של חשיפה.\u003c\/p\u003e","brand":"BIOMUS SP. Z O. O.","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":43576703418591,"sku":"5902409411126","price":6.21,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0664\/4793\/3663\/products\/ef5e04155efa107798774f54a8cfc87b.jpg?v=1663184975"},{"product_id":"glycerine-vegetale-5-kg-biomus","title":"גליצרין צמחי 5 ק\"ג BIOMUS","description":"\u003cp style=\"text-align: center;\"\u003e \u003cstrong\u003e תיאור \u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e \u003cbr\u003e \u003cspan style=\"text-decoration: underline;\"\u003e גליצרין צמחי 5 ק\"ג BIOMUS \u003c\/span\u003e \u003cbr\u003e \u003cbr\u003e גליצרין צמחי טוב מינימום: 99.5% \u003cbr\u003e נוסחה כימית: C3H8O3 \u003cbr\u003e \u003cbr\u003e \u003cstrong\u003e יישום \u003cbr\u003e \u003c\/strong\u003e גליצרין הוא ממס טוב לשומנים וליפידים אחרים, ולכן הוא משמש בייצור קרמים, שפתונים ומוצרי קוסמטיקה אחרים. זהו חומר גלם חשוב לסינתזה של תרכובות כימיות רבות, כולל סוגים מסוימים של סבון. מלבד יכולתו ליצור הומוגניות בין מרכיבי מוצרי הקוסמטיקה, הוא גם בעל תכונות לחות. \u003c\/p\u003e \u003cp style=\"text-align: center;\"\u003e בתעשיות התרופות, המזון והעור, גליצרין משמש בייצור צבעים, נוזלי בלמים וקירור. גליצרין מושלם להזנת בעלי חיים. \u003cbr\u003e \u003cbr\u003e \u003cstrong\u003e תנאי אחסון מומלצים \u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e לשמור במקום יבש, חשוך וקר. להשתמש לפי ההוראות. להרחיק מהישג ידם של ילדים. \u003c\/p\u003e","brand":"BIOMUS SP. Z O. O.","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":43577311920351,"sku":"5902409411133","price":30.92,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0664\/4793\/3663\/products\/45024.jpg?v=1663190902"},{"product_id":"glycerine-vegetale-pur-pharmaceutique-min-99-5-1kg-biomus","title":"גליצרין צמחי. טהור פרמצבטי מינימום 99.5% 1 ק\"ג BIOMUS","description":"\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eגליצרין צמחי. טהור פרמצבטי מינימום 99.5% 1 ק\"ג BIOMUS\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eמידע טכני על ריאגנטים כימיים:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eנוסחה כימית: C3H8O3\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eמספר CAS: 56-81-5\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eמספר EC: 200-289-5\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eשמות נרדפים: גליצרול, גליצרין לטיני, פרופאנטריול\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eטוהר: טהור מינימום 99.5% Ph. Eur.\/USP\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eאיכות: פרמצבטי טהור\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eמשקל נטו: 1 ק\"ג\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp\u003e\u003cspan\u003e\u003cstrong\u003eדוגמאות ליישומים מקצועיים בענפים שונים:\u003c\/strong\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eרוקחות ורפואה\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי פרמצבטי משמש לעתים קרובות כמרכיב בייצור תרופות, משחות, קרמים, תוספי תזונה ומוצרים פרמצבטיים אחרים.\n\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eקוסמטיקה\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי משמש גם לעתים קרובות בייצור מוצרים קוסמטיים כגון קרמי טיפוח לעור, בלמי גוף, שמפו, סבונים ומוצרי טיפוח והיגיינה אישית רבים אחרים.\n\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eמזון\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי פרמצבטי יכול לשמש כחומר מילוי, מתחלב או סופח לחות בייצור מוצרי מזון כגון ממתקים, מאפים, משקאות ומזון משומר.\n\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשייה כימית\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש כמרכיב בייצור מוצרים כימיים שונים כגון חומרי ניקוי, צבעים, חומרים משמרים ועוד רבים אחרים.\n\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשייה פרמצבטית\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש בייצור מוצרים פרמצבטיים שונים כגון ויטמינים, תוספי תזונה, תרופות מרשם ועוד רבים אחרים.\n\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשייה קוסמטית\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש בייצור מוצרי טיפוח והיגיינה אישית שונים כגון שמפו, מרככים, בלמים ועוד רבים אחרים.\n\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשיית המזון\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש לייצור מוצרי מזון שונים כגון ממתקים, מאפים, משקאות ועוד רבים אחרים.\n\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eתנאי אחסון מומלצים:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003col\u003e\n\u003cli\u003eיש לאחסן במקום יבש וקריר.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eיש לאחסן הרחק ממקורות אור וחום.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eיש לאחסן בכלים אטומים היטב כדי למנוע חדירת לחות ואובדן איכות.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eיש להרחיק מחומרים בעלי ריח חזק.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eיש לאחסן הרחק מהישג ידם של ילדים.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ol\u003e\n\u003cp\u003eיש לאחסן גליצרין צמחי פרמצבטי במקום יבש וקריר, הרחק מכל מקור אור או חום. מומלץ לאחסן אותו בכלים אטומים היטב כדי למנוע חדירת לחות ואובדן איכות המוצר. בנוסף, יש להרחיק את הגליצרין מחומרים בעלי ריח חזק ולהרחיקו מהישג ידם של ילדים. על האריזה לכלול סימונים ותוויות מתאימים כדי להתריע על סיכונים ולהציג כיצד לטפל במוצר במקרה של חשיפה.\u003c\/p\u003e","brand":"biogo.fr","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":52210447843670,"sku":"5902409411102","price":9.36,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0664\/4793\/3663\/files\/65394.jpg?v=1767612793"},{"product_id":"glycerine-vegetale-pur-pharmaceutique-min-99-5-25kg-biomus","title":"גליצרין צמחי. טהור פרמצבטי מינימום 99.5% 25 ק\"ג BIOMUS","description":"\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eגליצרין צמחי. טהור פרמצבטי מינימום 99.5% 25 ק\"ג BIOMUS\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eמידע טכני על ריאגנטים כימיים:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eנוסחה כימית: C3H8O3\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eמספר CAS: 56-81-5\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eמספר EC: 200-289-5\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eשמות נרדפים: גליצרול, גליצרין לטיני, פרופאנטריול\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eטוהר: טהור מינימום 99.5% Ph. Eur.\/USP\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eאיכות: פרמצבטי טהור\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eמשקל נטו: 25 ק\"ג\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp\u003e\u003cspan\u003e\u003cstrong\u003eדוגמאות ליישומים מקצועיים בענפים שונים:\u003c\/strong\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eרוקחות ורפואה\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי פרמצבטי משמש לעתים קרובות כמרכיב בייצור תרופות, משחות, קרמים, תוספי תזונה ומוצרים פרמצבטיים אחרים.\n\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eקוסמטיקה\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי משמש גם לעתים קרובות בייצור מוצרים קוסמטיים כגון קרמי טיפוח לעור, בלמים לגוף, שמפו, סבונים ומוצרי טיפוח והיגיינה אישית רבים אחרים.\n\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eמזון\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי פרמצבטי יכול לשמש כחומר מילוי, מתחלב או סופח לחות בייצור מוצרי מזון כגון ממתקים, מאפים, משקאות ומזון משומר.\n\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשייה כימית\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש כמרכיב בייצור מוצרים כימיים שונים כגון חומרי ניקוי, צבעים, חומרים משמרים ועוד רבים אחרים.\n\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשייה פרמצבטית\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש בייצור מוצרים פרמצבטיים שונים כגון ויטמינים, תוספי תזונה, תרופות מרשם ועוד רבים אחרים.\n\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשייה קוסמטית\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש בייצור מוצרי טיפוח והיגיינה אישית שונים כגון שמפו, מרככים, בלמים ועוד רבים אחרים.\n\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשיית המזון\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש לייצור מוצרי מזון שונים כגון ממתקים, מאפים, משקאות ועוד רבים אחרים.\n\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eתנאי אחסון מומלצים:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003col\u003e\n\u003cli\u003eיש לאחסן במקום יבש וקריר.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eיש לאחסן הרחק ממקורות אור וחום.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eיש לאחסן בכלים אטומים היטב כדי למנוע חדירת לחות ואובדן איכות.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eיש להרחיק מחומרים בעלי ריח חזק.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eיש לאחסן מחוץ להישג ידם של ילדים.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ol\u003e\n\u003cp\u003eיש לאחסן גליצרין צמחי פרמצבטי במקום יבש וקריר, הרחק מכל מקור אור או חום. מומלץ לאחסן אותו בכלים אטומים היטב כדי למנוע חדירת לחות ואובדן איכות המוצר. בנוסף, יש להרחיק את הגליצרין מחומרים בעלי ריח חזק ומחוץ להישג ידם של ילדים. האריזה צריכה לכלול סימונים ותוויות מתאימות כדי להתריע על סיכונים ולהציג כיצד לטפל במוצר במקרה של חשיפה.\u003c\/p\u003e","brand":"BIOMUS","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":52210448793942,"sku":"5902409411119","price":192.58,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0664\/4793\/3663\/files\/103784.jpg?v=1767612809"},{"product_id":"glycerine-vegetale-pur-pharmaceutique-min-99-5-5kg-biomus","title":"גליצרין צמחי. טהור פרמצבטי מינימום 99.5% 5 ק\"ג BIOMUS","description":"\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eגליצרין צמחי. טהור פרמצבטי מינימום 99.5% 5 ק\"ג BIOMUS\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eמידע טכני על ריאגנטים כימיים:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eנוסחה כימית: C3H8O3\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eמספר CAS: 56-81-5\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eמספר EC: 200-289-5\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eשמות נרדפים: גליצרול, גליצרין לטיני, פרופאנטריול\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eטוהר: טהור מינימום 99.5% Ph. Eur.\/USP\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eאיכות: פרמצבטי טהור\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003cspan\u003eמשקל נטו: 5 ק\"ג\u003c\/span\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp\u003e\u003cspan\u003e\u003cstrong\u003eדוגמאות ליישומים מקצועיים בענפים שונים:\u003c\/strong\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eרוקחות ורפואה\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי פרמצבטי משמש לעתים קרובות כמרכיב בייצור תרופות, משחות, קרמים, תוספי תזונה ומוצרים פרמצבטיים אחרים.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eקוסמטיקה\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי משמש גם לעתים קרובות בייצור מוצרים קוסמטיים כגון קרמי טיפוח לעור, בלמי גוף, שמפו, סבונים ומוצרי טיפוח והיגיינה אישית רבים אחרים.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eמזון\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי פרמצבטי יכול לשמש כחומר מילוי, מתחלב או סופח לחות בייצור מוצרי מזון כגון ממתקים, מאפים, משקאות ומזון משומר.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשייה כימית\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש כמרכיב בייצור מוצרים כימיים שונים כגון חומרי ניקוי, צבעים, חומרים משמרים ועוד רבים אחרים.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשייה פרמצבטית\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש בייצור מוצרים פרמצבטיים שונים כגון ויטמינים, תוספי תזונה, תרופות מרשם ועוד רבים אחרים.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשייה קוסמטית\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש בייצור מוצרי טיפוח והיגיינה אישית שונים כגון שמפו, מרככים, בלמים ועוד רבים אחרים.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eתעשיית המזון\u003c\/strong\u003e - גליצרין צמחי יכול לשמש לייצור מוצרי מזון שונים כגון ממתקים, מאפים, משקאות ועוד רבים אחרים.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eתנאי אחסון מומלצים:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003col\u003e\n\u003cli\u003eיש לאחסן במקום יבש וקריר.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eיש לאחסן הרחק ממקורות אור וחום.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eיש לאחסן בכלים אטומים היטב כדי למנוע חדירת לחות ואובדן איכות.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eיש להרחיק מחומרים בעלי ריח חזק.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eיש לאחסן מחוץ להישג ידם של ילדים.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ol\u003e\n\u003cp\u003eיש לאחסן גליצרין צמחי פרמצבטי במקום יבש וקריר, הרחק מכל מקור אור או חום. מומלץ לאחסן אותו בכלים אטומים היטב כדי למנוע חדירת לחות ואובדן איכות המוצר. בנוסף, יש להרחיק את הגליצרין מחומרים בעלי ריח חזק ומחוץ להישג ידם של ילדים. האריזה צריכה לכלול סימונים ותוויות מתאימות כדי להתריע על סיכונים ולהציג כיצד לטפל במוצר במקרה של חשיפה.\u003c\/p\u003e","brand":"biogo.fr","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":52210450432342,"sku":"5902409411133","price":39.52,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0664\/4793\/3663\/files\/45024.webp?v=1767612819"}],"url":"https:\/\/biogo.fr\/he\/collections\/glycerine-vegetale.oembed","provider":"biogo.fr","version":"1.0","type":"link"}