24/7 beschikbaar
Munteenheid

In onze winkel kunt u de meeste nieuwe en ongeopende producten eenvoudig retourneren binnen 30 dagen na levering voor een volledige terugbetaling.
Als de fout aan onze kant ligt (verkeerd of beschadigd product), nemen wij ook de retourkosten voor onze rekening. 🚚✅
De terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket door ons.
In de meeste gevallen verloopt deze procedure nog sneller!
Niets eenvoudiger dan dat:
De olie wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige zwarte komijnzaadoliën uit gecertificeerde biologische landbouw, koudgeperst. Hierdoor behoudt zwarte komijnolie zijn eigenschappen. De intens pittige smaak geeft gerechten een bijzonder karakter. De olie wordt gebruikt als smaakmaker voor sauzen, vlees, salades en koude gerechten. Zwarte komijnolie dankt zijn eigenschappen voornamelijk aan de aanwezigheid van onverzadigde vetzuren: linolzuur (omega-6), oliezuur (omega-9) en alfa-linoleenzuur (omega-3). Bovendien is de olie (traditioneel 'het goud van de farao's' genoemd) rijk aan vetoplosbare vitamine E en bètacaroteen. Het wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van waardevolle plantsterolen die helpen het gehalte aan ongewenste componenten in het bloed te verlagen. Zwarte komijnolie wordt voornamelijk gebruikt bij het koken, maar je kunt het ook gebruiken in cosmetica. Het gehalte aan talrijke micro- en macro-elementen en antioxidanten is verantwoordelijk voor de positieve effecten van de olie op de huid, met name bij een acnegevoelige huid en een droge hoofdhuid. De verzachtende eigenschappen komen vooral tot uiting in thymoquinone (een bestanddeel van de etherische olie) dat in zwarte komijn zit.
zwarte komijnolie * koudgeperst (*gecertificeerd biologisch ingrediënt)
Energiewaarde - 3700 kJ / 900 kcal
Lipiden - 100 g;
waarvan verzadigde vetzuren - 16 g
enkelvoudig onverzadigde vetzuren - 24 g
Meervoudig onverzadigde vetzuren - 60 g < br /> Koolhydraten - 0 g
waarvan suikers - 0 g
Eiwit - 0 g
Zout - 0 g
Koud gebruiken als toevoeging aan salades, sauzen en desserts. Het mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen. Kan ook gebruikt worden voor huid- en haarverzorging.
Bewaren op een koele, donkere plaats.
Ontvang de laatste updates over nieuwe producten en aankomende aanbiedingen.
Bedankt voor het abonneren!
Deze e-mail is geregistreerd!
