Διαθέσιμο 24/7
Νόμισμα

Στο κατάστημά μας, μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε τα περισσότερα καινούργια και μη ανοιγμένα προϊόντα εντός 30 ημερών από την παράδοση για πλήρη επιστροφή χρημάτων.
Εάν το σφάλμα προέρχεται από εμάς (λάθος ή κατεστραμμένο προϊόν), αναλαμβάνουμε επίσης τα έξοδα επιστροφής. 🚚✅
Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή του δέματός σας από εμάς.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η διαδικασία είναι ακόμη πιο γρήγορη!
Τίποτα πιο απλό:
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
100% ΦΥΣΙΚΟ ΛΑΔΙ ΕΙΚΟΝΑΣ - ΦΥΣΙΚΟ BOTOX ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ!
Το λάδι από τα σύκα της οπαντίας είναι ένα από τα πιο πολυτελή έλαια στον κόσμο.
Για να παραχθεί ένα λίτρο λαδιού, απαιτούνται περίπου ένα εκατομμύριο σπόροι από σύκα φραγκοσυκιές (500 kg
φρούτων), οι οποίοι στη συνέχεια πιέζονται με τη μέθοδο «κρύου πιεσίου». Το έλαιο
έχει μια λεπτή και ουδέτερη μυρωδιά και ένα σκούρο πράσινο χρώμα. Στην κοσμητολογία,
αποκαλείται «φυσικό botox» και, ενδιαφέρον είναι ότι, λόγω της εκπληκτικής αντι-γήρανσης δράσης του
είναι πολύ επιθυμητό από τις περισσότερες γυναίκες παγκοσμίως.
Το λάδι από τα σύκα της οπαντίας είναι μια ΛΟΥΞΑ κλεισμένη σε ένα μπουκάλι - το πιο
ισχυρό ελιξήριο στην πρόληψη της γήρανσης και ταυτόχρονα μια εξαιρετική
αντικαταθλιπτική κρέμα. Παρέχει ένα φυσικό λιφτινγκ εφέ.
Η οπαντία - ένα φυτό της οικογένειας των κάκτων - προέρχεται από το Μεξικό, αλλά
καλλιεργείται επίσης στη νότια Ευρώπη και στην Αφρική. Ο καρπός της
έχει κίτρινο, πορτοκαλί ή κόκκινο χρώμα και από αυτόν, μετά από ξήρανση
στον ήλιο, εξάγονται μικροσκοπικοί αλλά εξαιρετικά πολύτιμοι σπόροι
από τους οποίους εξάγεται το έλαιο. Η φραγκοσυκιά ονομάζεται επίσης ινδικό σύκο ή βαρβαρικό σύκο
.
Το έλαιο έχει ενυδατικές, λειαίνουσες και θρεπτικές ιδιότητες. Η περιεκτικότητα
σε υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης νεότητας - η βιταμίνη Ε βελτιώνει σημαντικά
την κατάσταση του δέρματος - εμφανίζονται λιγότερες ρυτίδες και οι υπάρχουσες γίνονται λιγότερο βαθιές
. Το λάδι από τα σύκα της οπαντίας είναι επομένως ένα εξαιρετικό αντίδοτο στη γήρανση του δέρματος. Μειώνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, δίνει στο δέρμα μια υγιή λάμψη και χρώμα.
Ηρεμεί τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων, και ταυτόχρονα δεν είναι καθόλου κωμωδογόνο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για άτομα με δέρμα επιρρεπές σε ακμή και μαύρες κηλίδες. Επιπλέον, το έλαιο έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ηρεμεί όλες
τις ερεθισμούς, συμπεριλαμβανομένων αυτών από τον ήλιο.
Εφαρμογή :
- ως συστατικό σε ορούς, κρέμες, λοσιόν με έλαιο - μπορεί να χρησιμοποιηθεί
απευθείας στο δέρμα του προσώπου και του σώματος ή σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ
,
- ως ορός για τα μάτια και δέρματα με βαθιές ρυτίδες
,
- ως συστατικό σε μάσκες με πηλό,
- ως συστατικό
σε καλλυντικά μετά τον ήλιο και για αποχρωματισμούς,
- ως έλαιο για τις άκρες των μαλλιών
,
- για μασάζ προσώπου.
INCI STRONG>
Έλαιο σπόρων Opuntia Ficus-Indica
Προέλευση : Συρία, Τυνησία
Λάβετε τις τελευταίες ενημερώσεις για νέα προϊόντα και επερχόμενες πωλήσεις.
Ευχαριστούμε για την εγγραφή!
Αυτό το email έχει καταχωρηθεί!
