Tilgængelig 24/7
Valuta

I vores butik kan du nemt returnere de fleste nye og uåbnede produkter inden for 30 dage efter levering for at få fuld refusion.
Hvis fejlen er vores (forkert eller beskadiget produkt), dækker vi også returomkostningerne. 🚚✅
Refusionen vil blive foretaget inden for 14 dage efter modtagelse af din pakke hos os.
I de fleste tilfælde er denne procedure endnu hurtigere!
Intet kunne være nemmere:
BESKRIVELSE
100 % NATURLIG OLIE - NATURLIG BOTOX TIL ALLE HUDE!
Opuntia-figenolie er en af de mest luksuriøse olier i verden.
For at fremstille en liter olie skal der bruges omkring en million kaktusfigenkerner (500 kg
frugt), som derefter presses ved hjælp af den "kolde" metode. Olien
har en delikat og neutral duft og en mørkegrøn farve. Inden for kosmetologi
kaldes den "naturlig botox", og interessant nok, på grund af dens utrolige anti-aging virkning,
er den ønsket af de fleste kvinder i verden.
Opuntia-figenolie er LUKSUS indfanget i en flaske - det mest kraftfulde
eliksir til anti-aging forebyggelse og samtidig en fremragende
erstatningscreme. Giver en naturlig liftingeffekt.
Opuntia-figen - en plante fra kaktusfamilien - kommer fra Mexico, men
dyrkes også i det sydlige Europa og Afrika. Dens frugt
er gul, orange eller rød, og det er fra den, efter tørring
i solen, at de ekstremt værdifulde små frø udvindes,
hvorfra olien ekstraheres. Kaktusfigen kaldes også indisk figen eller barbarisk figen
.
Olien har fugtgivende, glattende og nærende egenskaber. Indholdet
af en høj koncentration af ungdommens vitamin - vitamin E forbedrer betydeligt
hudens tilstand - færre rynker opstår, og eksisterende rynker bliver mindre dybe
. Opuntia-figenolie er derfor et fremragende modgift mod hudens aldring. Den reducerer mørke ringe under øjnene, giver huden en sund glød og farve.
Den beroliger talgkirtlernes arbejde og er samtidig slet ikke komedogen, hvilket betyder, at den er perfekt til personer med acne- og sorte prikker. Desuden har olien antiinflammatoriske egenskaber og beroliger alle
irritationer, også solforbrændinger.
Anvendelse:
- som ingrediens i serum, cremer, oliebaserede lotioner - den kan bruges
direkte på hudens ansigt og krop eller som supplement til hyaluronsyre
,
- som øjeserum og til dybe rynker
,
- som ingrediens i lerbaserede masker,
- som ingrediens
i efter-sol og afblegningskosmetik,
- som olie til hårets spidser
,
- til ansigtsmassage.
INCI STRONG>
Opuntia Ficus-Indica Seed Oil
Oprindelse: Syrien, Tunesien
Modtag de seneste opdateringer om nye produkter og kommende udsalg.
Tak fordi du abonnerer!
Denne e-mail er blevet registreret!
